10 υπέροχα μέρη στο Καναδά που σου κόβουν την ανάσα με τη θέα τους!

Ο Καναδάς είναι μια τεράστια χώρα με γραφική μεγαλοπρέπεια σε μια υπέροχη κλίμακα. Από τον Ατλαντικό στον Ειρηνικό και τα σύνορα των ΗΠΑ με την Αρκτική, εμφανίζεται σε όλο του το μεγαλείο. Ακολουθεί μια συλλογή από ποιες θα είναι οι 10 καλύτερες τοποθεσίες με θέα στον Καναδά που σου κόβουν την ανάσα!

10. Niagara Falls

Σίγουρα είναι ένα φυσικό θαύμα που πρέπει να βιώσετε! Πάρτε φωτογραφίες  από ψηλά σημεία, πάνω από το κατάστρωμα ενός σκάφους, ή από ένα ελικόπτερο!Μην αφήνετε τα πλήθη να σας ενοχλούν, απλά πηγαίνετε και απολαύστε τη θέα.
Niagara Falls

9. Chesterman Beach

Το Tofino είναι μια από τις καλύτερες παραλίες στη δυτική ακτή. Η μοναδική γεωγραφική του θέση επιτρέπει στους επισκέπτες να πλεύσουν  από το νησί του Φράνκ με την παλίρροια και να εξερευνήσουν πολλες λίμνες στη περιοχή!

Chesterman Beach

8. Terrasse Dufferin

Ο πεζόδρομος που βρίσκεται ψηλά πάνω από τον ποταμό Άγιο Λόρενς προσφέρει ιστορικές προβολές του Κεμπέκ που θυμίζουν ένα από τα επαρχιακά της Γαλλίας. Ο ρομαντισμός μιας βόλτας κατά μήκος του High Boardwalk εντείνεται από το φόντο του Chateau Frontenac.

Terrasse Dufferin

7. Okanagan Country

Η κοιλάδα Okanagan στη Βρετανική Κολομβία είναι μια από τις πιο θερμές περιοχές του Καναδά και είναι αγκυροβολημένη από την λίμνη Okanagan με τις αμμώδεις παραλίες της για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Okanagan Lake

6. Cape Enrage

Στο Cape Enrage μπορείτε να δείτε το φάρο του ακρωτηρίου να  στέκεται εκεί και να  βλέπει αιώνια τη θάλασσα. 

Cape Enrage

5. Lake Louise

Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η Λίμνη Λουίζ και το Εθνικό Πάρκο Μπανφ αποτελούν μέρος μιας παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Τα όμορφα νερά της λίμνης με τα γαλάζια χρώματα αντανακλούν το μεγαλείο των Βραχώδη Όρων. Το χειμώνα η λίμνη παγώνει για να γίνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά παγοδρόμια στον κόσμο.

e X p o s e / Shutterstock.com

4. Vancouver from the Water

Μια από τις πιο γραφικές πόλεις του κόσμου φαίνεται καλύτερα από το νερό.  Είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί το Βανκούβερ κατατάσσεται σταθερά ως μια από τις πιο όμορφες πόλεις του πλανήτη. Το νησί του Βανκούβερ στην αντίθετη πλευρά είναι πανέμορφο κατά τη δύση του ηλίου.

Vancouver from the Water

3. Bonavista Peninsula

Αγκυροβολημένη στον ωκεανό περίπου 120 χιλιόμετρα από την ηπειρωτική χώρα του Newfoundland είναι η χερσόνησος Bonavista.

Trinity Newfoundland

2. Signal Hill

Δείτε τη θέση όπου το Marconi έλαβε το πρώτο υπερατλαντικό ραδιοφωνικό σήμα το 1901. Τα σπίτια που προσκολλώνται στην πλαγιά του λόφου ενσαρκώνουν το πνεύμα της Νέας Γης.

Signal Hill

1.Moraine Lake

 Η λίμνη που τρέφεται από τον  παγετώνα είναι μόλις 14 χιλιόμετρα έξω από τη λίμνη Louise .Βρίσκεται στην κοιλάδα των δέκα κορυφών όπου η κάθε μια παρέχει τη δική της μοναδική θέα. 

Moraine Lake

Του Νίκου Τσαρούχα

Like us on facebook for more…Frappe Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *