Σε ποιο ελληνικό νησί κολυμπάμε μέχρι τα Χριστούγεννα;

Ποιο ελληνικό νησί είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κάνουν μπάνιο μέχρι τα Χριστούγεννα;

Μπορεί ο Σεπτέμβριος να φθάνει στο τέλος του και μαζί με αυτόν να τελειώνει το καλοκαίρι, ωστόσο, σίγουρα υπάρχουν μέρη για αυτούς που αρνούνται να παραδεχτούν ότι πάει αυτό ήταν τέλειωσε το καλοκαίρι και μαζί του τα μπάνια…

 Λοιπόν  η Ελλάδα γενικότερα και η Σύμη ειδικότερα έχουν μια εξέχουσα θέσει για τους απανταχού λάτρεις της θάλασσας και των διακοπών.

«Η θάλασσα είναι τόσο ζεστή που μπορείτε να κολυμπάτε μέχρι τα Χριστούγεννα», γράφει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα  Guardian προσθέτοντας ότι ένας ακόμη λόγος που συγκεντρώνει κόσμο και το φθινόπωρο το νησί, πέρα από την εγγυημένη ηλιοφάνεια, είναι η γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στις 8 Νοεμβρίου, καθώς αποτελεί πόλο έλξης το μοναστήρι του Πανορμίτη.

Στο πλαίσιο αυτό, το δημοσίευμα τονίζει ότι είναι μοναδική εμπειρία η επίσκεψη στα μοναστήρια του νησιού, όπως στη Μονή του Μεγάλου Σωτήρος, ή στον Αγιο Αιμιλιανό.

Οι προτάσεις δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν τις παραλίες της Σύμης, όπως τη Νανού, τη Μαραθούντα και τον Άγιο Γεώργιο Δυσαλώνας.

πηγή:cretadrive.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *