Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει την London Collections 2017

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι ο Tommy Hilfiger συνδιοργάνωσε ένα δείπνο με τον Dylan Jones, Διευθυντή Έκδοσης του Βρετανικού GQ, για να γιορτάσουν την έναρξη της London Collections: Men Spring 2017. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουνίου 2016 στη νέα brasserie Café Monico στο Soho. Από την στιγμή της δημιουργίας του θεσμού London Collections: Men τον Ιούνιο του 2012, το εποχιακό δείπνο που παραθέτει ο Tommy Hilfiger έχει γίνει σταθερό στοιχείο αναφοράς του ημερολογίου της εβδομάδας μόδας καθώς φέρνει σε επαφή σχεδιαστές, ισχυρούς ανθρώπους της βιομηχανίας της μόδας και παγκόσμια media προκειμένου να γιορτάσουν την εξιστόρηση της ιστορίας της αντρικής μόδας και του φημισμένου σχεδιαστικού ταλέντου του θεσμού.

Σε συνέχεια ενός cocktail party στο Café Monico, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα δείπνο όπου ο Tommy Hilfiger και ο Dylan Jones, που είναι και ο Πρόεδρος της London Collections: Men, καλωσόρισαν ένα μεγάλο αριθμό από διεθνείς εκπροσώπους των media της μόδας, αντιπροσώπους του λιανικού εμπορίου και VIPs.

«Η London Collections: Men αποτελεί ένα πεδίο δράσης για τους σπουδαιότερους σχεδιαστές αντρικής μόδας του κόσμου, και είμαι ευτυχής που συνεχίζω να υποστηρίζω ξανά αυτή την εκδήλωση για την Άνοιξη του 2017» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Από το λανσάρισμα της πρώτης μου συλλογής το 1985, η αντρική ένδυση έχει γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κληρονομιάς και των εργασιών του brand Tommy Hilfiger. Είναι πάντα αναζωογονητικό να παρακολουθείς την βιομηχανία να συγκεντρώνεται σεζόν με τη σεζόν για να γιορτάζει τα επιτεύγματα και την επιτυχή συνέχεια της αντρικής μόδας».

«Είμαι ενθουσιασμένος που συνδιοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση για άλλη μία φορά με τον Tommy», δήλωσε ο Dylan Jones, Διευθυντής Έκδοσης του Βρετανικού GQ. «Έχει υπάρξει τεράστιος υποστηρικτής της London Collections: Men από την αρχή και είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση να γιορτάζουμε μαζί τα απίστευτα ταλέντα στην ανδρική ένδυση εδώ και αυτή την σεζόν».

ΠΟΙΟΣ: Ο Tommy Hilfiger, ο Διευθυντής Έκδοσης του Βρετανικού GQ Dylan Jones, ο μουσικός Dougie Poynter, τα μοντέλα Toby Huntington-Whiteley, Johannes Huebl, Oliver Cheshire, Andres Velencoso και Robert Konjic, και ο video blogger Jim Chapman – όλοι τους φορούσαν Tommy Hilfiger Tailored. Επιπλέον καλεσμένοι ήταν και το μοντέλο David Gandy και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας Caroline Rush.

ΠΟΤΕ: Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΠΟΥ: Cafe Monico
39-45 Shaftesbury Avenue
London, W1D 6LA

Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει την London Collections: Men Spring 2017 (εικόνες) - Media Gallery

Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει την London Collections: Men Spring 2017 (εικόνες) - Media Gallery 2

Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει την London Collections: Men Spring 2017 (εικόνες) - Media Gallery 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *