Καναδάς: Κεραυνός «χτύπησε» τον πατέρα της νύφης, την ώρα που έβγαζε λόγο

Η κόρη του  είχε μόλις παντρευτεί! Η ατμόσφαιρα άκρως συγκινητική και ο πατέρας βγάζει τον λόγο του, προκειμένου να ευχηθεί στο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον». Η μοίρα έπαιξε σε μια οικογένεια στον Καναδά ένα επικίνδυνο παιχνίδι.

Η μέρα ήταν ηλιόλουστη, μα ξαφνικά ένα σύννεφο σκέπασε τον ουρανό. Όπως περιγράφει ο JP Nadeau από το Woodstockm, την ώρα που πήρα το μικρόφωνο για να ξεστομίσει τα πιο όμορφα λόγια της ζωής του, ένοιωσε ένα δυνατό χτύπημα στο χέρι του.

«Ήταν σαν να μου έδωσαν να κρατήσω μια καυτή μπάλα στα χέρια μου. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα. Αν θυμάμαι καλά, αναπήδησα από τον πόνο και τον φόβο. Σοκαρίστηκα. Ωστόσο, όταν αντελήφθην ότι είμαι καλά, δεν πτοήθηκα, συνέχισα το λόγο μου».

Το πλήθος, βέβαια, που είδε όλο το σκηνικό, φώναζε στον άντρα να διακόψει το λόγο του, να απομακρυνθεί από το σημείο και να πετάξει το μικρόφωνο από τα χέρια του.

Ο τυχερός άντρας την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε έναν γιατρό για προληπτικό έλεγχο. Σήμερα, κοιτάζει το σημάδι στο χέρι του και ευχαριστεί τον Θεό που είναι ζωντανός.

ΠΗΓΗ :PATRANEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *