Η περιποίηση που κάθε άνδρας αξίζει, με την υπογραφή του Mr. Burberry

Το ζεστό, αισθησιακό και ξυλώδες άρωμα και η μαγεία του Mr. Burberry Eau de Parfum, πλημμυρίζουν και την ολοκληρωμένη σειρά ανδρικής περιποίησης της μάρκας, που απευθύνεται στους άνδρες που ξέρουν τι θέλουν και πώς να το αποκτούν. Τα προϊόντα grooming Mr. Burberry προσφέρουν εξειδικευμένη περιποίηση, η οποία περιλαμβάνει καθαρισμό, ενυδάτωση, προϊόντα για το ξύρισμα καθώς και πηλό για τα μαλλιά και τη γενειάδα.

Λίγο πριν το πρώτο ραντεβού, ακολουθήστε τον απόλυτο οδηγό περιποίησης του Mr. Burberry και αισθανθείτε την προσμονή που δημιουργούν οι δρόμοι του Λονδίνου τη νύχτα:

Καθαρισμός της επιδερμίδας  

Το καθαρό δέρμα είναι το πρώτο βήμα της ανδρικής περιποίησης. To gel καθαρισμού με το μοναδικό άρωμα Mr. Burberry αφήνει την επιδερμίδα, καθαρή, φρέσκια και διακριτικά αρωματισμένη.

Ενυδάτωση μετά το ξύρισμα

Μετά το ξύρισμα, ενυδατώστε το δέρμα σας για φρεσκάδα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το ενυδατικό balm είναι ιδανικό για εφαρμογή μετά από το ξύρισμα, καθώς είναι σχεδιασμένο να καταπραΰνει και να ανανεώνει την επιδερμίδα, προκειμένου να αποφεύγεται  ο ερεθισμός.

Μαλλιά και γένια στην εντέλεια

Η γοητεία κρίνεται στις λεπτομέρειες: Τα καλοχτενισμένα μαλλιά και τα περιποιημένα γένια, δίνουν σε κάθε άνδρα την τελευταία πινελιά για να γοητεύσει. Ο  πηλός Mr. Burberry για την περιποίηση των μαλλιών και της γενειάδας, βοηθά στον καλλωπισμό, στο σχήμα αλλά και στο κράτημα. Απλώστε και τρίψτε μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σας για να ζεσταθεί πριν από τη χρήση και δώστε σχήμα στα μαλλιά και τα γένια σας.

Το άρωμα που μαγεύει

Τελειοποιήστε την εμφάνισή σας με το αισθησιακό, πικάντικο και ξυλώδες άρωμα Mr. Burberry EDP, εμπνευσμένο από τον ηλεκτρισμό της πόλης του Λονδίνου τη νύχτα όπου οι σχέσεις γίνονται πιο στενές κάτω από τα φώτα της μαγευτικής πόλης.

Η περιποίηση που κάθε άνδρας αξίζει, με την υπογραφή του Mr. Burberry - Media Gallery

Η περιποίηση που κάθε άνδρας αξίζει, με την υπογραφή του Mr. Burberry - Media Gallery 2

Η περιποίηση που κάθε άνδρας αξίζει, με την υπογραφή του Mr. Burberry - Media Gallery 3

Η περιποίηση που κάθε άνδρας αξίζει, με την υπογραφή του Mr. Burberry - Media Gallery 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *