ΕΛΟΥΝΤΑ το ελληνικό εστιατόριο που έμαθε στο Μόντρεαλ τι θα πεί ψάρι!

 

Το μεσογειακό στύλ σε συνδυασμό  με τον πανέμορφο, οικογενειακό και ευήλιο χώρο κατατάσσει το εστιατόριο Elounda πρώτο στην καρδία και τα γούστα των Μοντρεαλιτών. Εκεί μπορεί να βρει κανείς το πιο φρέσκο ψάρι στο  Μόντρεαλ. Αυτή είναι η γνώμη του Frappeblog.com και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής  για το ελληνικό εστιατόριο , το οποίο  μάλιστα  βρίσκεται αδιαμφισβητήτα στη λίστα με τα 15 καλύτερα εστιατόρια του Καναδά στο είδος του.

Στο συγκεκριμένο εστιατόριο της επαρχίας του Κεμπέκ  μπορεί να γευτεί κανείς  τα καλύτερα προϊόντα: τα υπέροχα τηγανητά κολοκυθάκια και μελιτζάνες σε ένα εκπληκτικό πιάτο μοναδικό στο είδος του το special elounda,

την καλύτερη ελληνική φέτα και σίγουρα τα καλύτερα και φρεσκότατα ψάρια και θαλασσινά, τα οποία έρχονται κατευθείαν από τη θάλασσα της Μεσoγείου.

Επίσης τα λαχταριστά και καλής ποιότητας κρέατα καλοψημένα στη  σχάρα

και μην ξεχάσουμε τις πιο φρέσκες και νόστιμες τομάτες  που βρίσκει κανείς  μέσα στην  απολαυστική  και δροσερή  χωριάτικη σαλάτα.Το ελληνικό μέλι  και γλυκά του κουταλιού όπως βύσσινο και  κεράσι πάνω σε ελληνικό γιαούρτι καθώς και το  έξτρα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την Ελλάδα. Όλες αυτές οι γευστικές πανδαισίες συνοδεύονται από τα καλύτερα κρασιά που μπορεί να συναντήσει κανείς και  σε όλες τις ποικιλίες.

Στο εστιατόριο τυγχάνει να μαγειρεύει ο πολυβραβευμένους σέφ  Τάσος που με το επιτελείο του  ετοιμάζει όλα τα πιάτα με μεράκι,απόλυτη επαγγελματικότητα και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια!

Με τη σφραγίδα της άριστης ποιότητας των υλικών, του ευγενικού προσωπικού ,την απλότητα και το σεβασμό των ιδιοκτητών και το ταχύτατο service αποτελεί  την ιδανική πρόταση για να απολαύσετε το γεύμα σας σε χώρους μοντέρνας αισθητικής και άρτιας ελληνικής κουζίνας.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο 1818 Boulevard de la Côte-Vertu, Saint-Laurent, QC H4L 2A6 και το τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις είναι (514) 331-4040 ώρες λειτουργίας καθημερινά 11:30am–3:30pm , 5–10:30pm  και σαββατοκύριακο  5pm -10:30pm.

Του Ν.Τ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *